Op 2 maart verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Belinda Bauer, Exit. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 paperbacks verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Exit

Het verhaal
Wanneer de 75-jarige Felix Pink de woning aan Black Lane binnengaat, kan hij niet vermoeden dat zijn gezapige leventje op zijn kop zal komen te staan. Hij is ter plekke uit naastenliefde, om een terminaal zieke man gezelschap te houden tot zijn laatste ademtocht, zodat hij niet alleen is wanneer hij sterft.
Maar vijftien minuten later is Felix op de vlucht voor de politie, nadat hij de grootste fout van zijn leven heeft gemaakt. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, weet hij niet, maar Felix is vastberaden om erachter te komen wat er misgegaan is, en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Over de auteur
Belinda Bauer (1962) groeide op in Engeland en Zuid-Afrika. Ze won in 1993 de BAFTA Carl Foreman Award for Screenwriting met haar eerste scenario. Inmiddels gebruikt ze haar filmideeën voor boeken. Rusteloos land werd in 2008 meteen opgemerkt door de CWA Debut Dagger Awards. Daarnaast is Rusteloos land besproken als must read in the TV Book Club, genomineerd voor Amazon’s Rising Stars shortlist en werd Bauer door boekhandelsketen Waterstones verkozen tot een van de twaalf beste, nieuwe misdaadauteurs van 2010. Haar volgende thrillers werden allemaal wereldwijde bestsellers.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welk jaar en met welk boek kwam Belinda Bauer op de longlist Man Booker Prize?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Exit’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)