Woensdag 3 maart verschijnt bij Thrillers & More het tweede kortverhaal van Marceline de Waard, Langs het kanaal. Dit komt uit haar roman Thuisreis, uitgeverij Ambilicious.

Ben jij straks na het lezen van dit kortverhaal ook nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat? Dan heeft Marceline nu een speciaal aanbod voor de lezers van Thrillers & More:

  • Bestel Thuisreis voor €18,95 door een mail te sturen naar info@thrillersandmore.com o.v.v. Thuisreis en Marceline komt het boek persoonlijk bij jou thuis brengen. Vermeld daarbij je naam en adresgegevens, vermeld ook je mobiele telefoonnummer zodat Marceline jou een tikkie kan sturen. *Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. De meet & greet is alleen gelding voor adressen in Nederland.

Over Thuisreis

Marceline

De man met de donkere krullen doemt op. Net als afgelopen dagen krabt hij aan de rand van haar bewustzijn. Op haar netvlies verschijnt het beeld van oma. Haar gezicht, vlak nadat ze stierf. Heeft de man, die steeds in haar dromen terugkeert, met haar oma te maken? Ligt de oplossing dertig jaar geleden? Ze graaft verder, een harde windvlaag blaast een stuk papier tegen haar gezicht en de beelden verdwijnen. Het is bijna donker. Ze ritst haar jas dicht en staat op. Tijd om naar huis te gaan.

Haar oma vertrok eind jaren dertig van de vorige eeuw uit Ierland en niemand sprak er nog over. Eileen is begin vijftig als ze besluit naar Ierland af te reizen om uit te zoeken wat er toen is gebeurd. Haar camperreis door Engeland en Ierland naar de westkust van het groene eiland wordt een ontdekkingsreis naar zichzelf, naar haar oma en naar de man die steeds nadrukkelijker verschijnt in haar dromen. 

Over Marceline

Sinds 2017 maakt Marceline de Waard (1964) haar kinderdroom waar: schrijver zijn. Iedere zondag verschijnt een kort verhaal van haar op haar website: marcelinedewaard.nl. Juni 2019 verscheen haar bundel ‘Schandalig en andere zondagverhalen’. ‘Thuisreis’ is haar debuutroman.

Lees ook het kortverhaal Onder de oude olijfboom van Marceline de Waard.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)