Op 3 april start de leesclub van de thriller De vijfde kamer, van Darline Degheldere in samenwerking met uitgeverij Hamley Books.

De vijfde kamer

Het verhaal
Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer. 

Claire en haar tweelingzus Margot zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel is. Zonder het uit te spreken verdenken ze elkaar, tot ze ontdekken dat er een derde in het spel zit.

Over de auteur
Darline Degheldere
werkt in de financiële sector. Haar debuut Het herschreven verleden werd genomineerd voor de Fintro Prijs Spannend Boek, jaargang 2019. Dit manuscript, De Vijfde Kamer, werd eveneens genomineerd voor de Fintro Prijs Spannend Boek, jaargang 2020. 

Voorwaarden

De T&M Leesclub De vijfde kamer start 3 april a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals Hebban, Bol, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “T&M leesclub De vijfde kamer”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een e-book wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 28 maart 12:00 uur.

Klik hier voor meer leesclubs

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)