Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 11-2021

De trouwe lezer – Max Seeck (A.W. Bruna Uitgevers)

  • Vraag: Vanuit welke taal en door wie is “De trouwe lezer” vertaald?
  • Antwoord: Fins, Annemarie Raas
  • Winnaar (paperback): Marijke Driessen

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)