Op 23 februari verscheen bij De Fontein de nieuwe thriller van Karen Rose, In alle onschuld. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen. Hij is onschuldig, maar wie wil hem erin luizen? Is het wraak op een verleden dat hij liever wilde vergeten?

Karen Rose is een bestsellerauteur in het genre Romantic Suspense. Haar thrillers staan garant voor een combinatie van ‘spannend en sexy’.

Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen, maar geen enkele herinnering aan wat er gebeurd is die nacht. Heeft het voorval te maken met het verleden dat hij achter zich gelaten dacht te hebben? Wil iemand wraak op hem nemen? Zijn vrienden en zijn collega Gwyn Weaver zijn ondanks alle bewijslast overtuigd van Thornes onschuld en zetten alles op alles om dat aan te tonen. Elk om een heel eigen reden…

Over de auteur
De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Lees hier het eerste hoofdstuk van In alle onschuld

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar mag Karen Rose, van Bianca, wel op overgaan?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘In alle onschuld’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


PLaatst hier de link van Bol.com PLaats hier de link van Bazarow

Leave a Reply

  • (not be published)