Op 10 april verschijnt bij uitgeverij Droomvallei de debuuttrhiller Sprong in het diepe van Titia Schut. Titia maakt deel uit van De Kleurrijke Schrijvers, bestaande uit Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham, Titia Schut, Marieke Simons en Marijke Witman. Op 10 april zullen zij via een boekentour hun boeken presenteren. Ga naar www.dekleurrijkeschrijvers.nl voor meer informatie. Bestel voor 8 april bij uitgeverij Droomvallei en ontvang de boeken gesigneerd met extra verrassingen.

Over Sprong in het diepe

sprong in het diepe

Wanneer het leven van Adeline ineens op zijn kop staat en alles mis lijkt te gaan, ontmoet ze de aantrekkelijke John. Als tijdverdrijf pakt ze het parachutespringen weer op en met John gaat ze zelfs basejumpen. Maar is hij wel te vertrouwen? En wat is er toch met die vrouw gebeurd waar niemand bij het basejumpen over wil praten?
De zoektocht naar antwoorden wordt voor Adeline letterlijk een sprong in het diepe.

Over de auteur

Titia Schut woont met haar man en twee kinderen in Amersfoort. Ze houdt van spannende boeken en van schrijven. Na een gedichtenbundel, een kort verhaal en het jarenlang schrijven van columns is het tijd voor een thriller.

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)