De legende van Musoro

Onlangs verscheen bij Hamley Books de nieuwe Young Adult van Amina Laffet, De legende van Musoro. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In het afgesloten dorp Momuto, wordt elke avond bij het kampvuur het mysterieuze verhaal van Lake Musoro verteld. De kinderen van het dorp zijn bang voor het wezen in het meer, waardoor ze wegblijven van het water. Dan verdwijnt de jonge Lima. Een lange zoektocht levert niets op, maar Safi, Lima’s zusje, wil het niet opgeven. Samen met haar beste vriend Romatu trekt ze door het woud om haar zusje te vinden. Zal ze haar tijdig vinden, of vindt het wezen Lima eerst?

Over de auteur
Amina Laffet is een gloednieuwe naam in de boekenwereld.
Als kind zat ze altijd met haar hoofd in de wolken en verslond ze boeken over  verre landen en fantasiewerelden. Door verhalen te schrijven reist ze naar die werelden. Dat heeft geresulteerd in een eerste boek.
Naast auteur is Amina ook copywriter en jobcoach. Ze heeft Tunesische roots, werd in Antwerpen geboren, is indrukkend vloeiend in vier talen. Ze deelt haar woning met haar indrukwekkende boekencollectie.
Haar focus ligt op hedendaagse Young Adult met een maatschappijkritische insteek. In 2021 debuteert ze ook als Jeugdauteur.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar houdt Amina Laffet nog meer van, naast lezen en schrijven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De legende van Musoro’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)