Op 10 april verschijnt bij uitgeverij Droomvallei de debuuttrhiller Verkeerde keuzes van Marijke Witman. Marijke maakt deel uit van De Kleurrijke Schrijvers, bestaande uit Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham, Titia Schut, Marieke Simons en Marijke Witman. Op 10 april zullen zij via een boekentour hun boeken presenteren. Ga naar www.dekleurrijkeschrijvers.nl voor meer informatie. Bestel voor 8 april bij uitgeverij Droomvallei en ontvang de boeken gesigneerd met extra verrassingen.

Over Verkeerde keuzes

verkeerde keuzes

Als de veertienjarige dochter van Miriam niet thuiskomt begint voor haar de ergste nachtmerrie. Er is maar één ding dat haar op de been houdt. Waar is Tess? Hiermee begint de zoektocht naar haar dochter. Als die gevonden wordt zet ze alles op alles om de dader te vinden. Dat ze daarbij haar zoon aan zijn lot overlaat heeft ze niet in de gaten tot het bijna te laat is.
En moet de vader, die niet wist dat hij een dochter had, meteen weer afscheid nemen?

Over de auteur

“Dit verhaal heeft mij uitgekozen. Na vier nachten wakker te hebben gelegen met dit verhaal in mijn hoofd ben ik de vijfde nacht opgestaan en heb de proloog geschreven. Toen had ik rust en wist ik: dit boek komt er hoe dan ook.”

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)