Hij die niet bestaat

Op 30 maart verschijnt bij Hamley Books de nieuwe YA novelle van Valentijn Ringelberg, Hij die niet bestaat. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De O’khani Kojvo groeit op onder het toeziend oog van zijn moeder op de Zoutsteppe. Ze leert hem jagen, voor zichzelf opkomen en zichzelf nuttig te maken in hun troep. Toch zijn er andere O’khana die het op Kojvo gemunt hebben. Iets dat alles te maken heeft met het verleden van zijn moeder. Wanneer er op een dag een groepje welpen uit de troep worden meegenomen heerst er onrust op de Zoutsteppe. Ook de band tussen Kojvo en zijn moeder Deneh wordt op de proef gesteld als de O’khana worden opgezocht door hun gezworen vijanden: de Mensen. Als jonge jager zal Kojvo de sturing van zijn leven in eigen handen moeten nemen, een beslissing die hem niet gemakkelijk af zal gaan. Hij begint aan een nieuw avontuur die hem uiteindelijk de verschrikkelijke titel van Kinderdoder op zal leveren. Maar waar heeft hij die wrede bijnaam aan te danken? Je leest meer over zijn hartverscheurende noodlot in Hij Die Niet Bestaat. Hij Die Niet Bestaat speelt zich voor Voorbij het Wederwoud af en is een los te lezen avontuur.

Over de auteur
Valentijn Ringelberg (1990) werd geboren in Breda, maar verhuisde al kort daarna naar het Noord-Hollandse Alkmaar. In zijn leven heeft hij veel verschillende baantjes gehad, van achter de computer als digital designer tot voor de klas als lesassistent in de Nederlandse taal. Toch heeft zijn hart altijd bij het schrijven van boeken gelegen.

Zijn liefde voor verhalen begon al op jonge leeftijd. Als kleine jongen speelde hij ze uit met speelgoeddiertjes en knuffels, daarna begon hij ze uit te werken op een oude typmachine en in zijn tienerjaren schreef hij korte Engelstalige verhalen en gamescripts. Hij maakte de overstap naar Nederlandse fictie toen hij zijn eerste jeugdroman schreef in 2011.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welke wereld, door Valentijn Ringelberg gecreëerd, speelt Hij die niet bestaat zich af?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hij die niet bestaat’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)