Op 6 april verschijnt bij uitgeverij Ambilicious de nieuwe korteverhalenbundel van Marceline de Waard: Verlangen, en nog meer zondagverhalen.

Over Verlangen, en nog meer zondagverhalen

Zondagverhalen

Het laatste daglicht geeft het bijzondere landschap een zachtoranje gloed, zo adembenemend dat ze wel moeten stoppen.
Het onrustige gevlinder komt terug. Nog een paar kilometer rijden.

‘Verlangen en nog meer zondagverhalen’ zijn korte verhalen die gelijk een beeld voor ogen roepen. Perfect voor een luie zondag of voor hen die weinig tijd hebben en af en toe vermaakt willen worden met een sfeervolle vertelling.

Over haar eerste bundel zeiden haar lezers:
“Als je dit boek met verhalen leest, ga je door een achtbaan. Zodra je denkt dat je weet wat er komt, word je verrast door een ander soort verhaal en een onverwachte wending.”
“Heerlijke verhalen, en niet alleen voor de zondagochtend! Humor, drama, thriller, ze weet alle genres kernachtig te raken. Een veelzijdige bundel die je maar moeilijk weg kan leggen.”

Over de auteur

Sinds 2017 maakt Marceline de Waard (1964) haar kinderdroom waar: schrijver zijn. Maart 2020 verscheen haar debuutroman ‘Thuisreis’ en iedere zondag verschijnt een nieuw kort verhaal. In deze bundel zijn vijftig van deze verhalen bijeengebracht. Eerder verscheen van haar de bundel ‘Schandalig en andere zondagverhalen’.

Bron: www.ambilicious.nl

Lees ook de korte verhalen van Marceline op www.thrillersandmore.com


De boeklancering is zondag 4 april 09:00 uur te volgen via Facebook. Voor de vroegbestellers heeft de uitgever een leuke actie: onder hen verloot Marceline op tweede paasdag  een exemplaar van ‘Schandalig‘. Bestellen voor deze actie gaat via de uitgever:  https://www.ambilicious.nl/winkel/index.php?route=product/product&product_id=281&search=marceline+de+waard

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)