De Gulden Duvel en de brief

Vorig jaar verscheen bij uitgeverij Ellessy de nieuwe historische roman van Natascha Hoiting, De Gulden Duvel en de brief. In samenwerking met de uitgeverij mogen wij 2 paperbacks verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Amsterdam, 1667. Nicolas van Raeven, een gerespecteerd handelaar in schilderijen, wordt gevraagd te helpen bij het oppakken van een verkoper van gestolen kunst. Al snel weet hij met de misdadiger in contact te komen en een band met hem op te bouwen. Maar het is iemand anders in zijnhuishouden die Nicolas’ aandacht trekt. Een jongeman die niet degene lijkt te zijnvoor wie hij zich uitgeeft. Voordat hij kan achterhalen wat zijn geheim is, verneemt hij echter verontrustend nieuws. Een schilderstuk, ooit gemaakt door zijn eigen vader, zal gestolen worden. Dit moet en zal Nicolas verhinderen. Wat een simpele taak lijkt, blijkt verregaande gevolgen te hebben. Nicolas raakt ongewenst betrokken bij de Slag bij Chatham waar hij de moord op een van de belangrijkste helden van de Republiek moet voorkomen. Een historische roman over een zwaar verraad in de roerige tijden rondom de tweede Engelse oorlog.

Over de auteur
Natascha Hoiting (1973) geboren en getogen in Emmeloord, waar ze directeur is van een bedrijfsadviesbureau. Ze startte in haar tienerjaren met het schrijven van verhalen en gedichten, maar stopte hiermee toen ze meer dan twintig jaar geleden haar eigen bedrijf begon. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat wil Natascha Hoiting met haar boek “De Gulden Duvel en de brief” meegeven aan de lezers? (tip: lees het interview dat wij hadden met Natascha)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Gulden Duvel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)