De duisternis tussen ons

Op 4 mei verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de thriller van Rolf & Molly Börjlind, De duisternis tussen ons. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Tijdens een winderige week in oktober verrast de 25-jarige Emmie haar ouders in hun huis in de archipel van Stockholm. Ze wil weten wat er echt gebeurde met haar broertje Robin, die verdween toen ze nog klein waren. Hij zou zijn verdronken, maar zijn lichaam werd nooit gevonden. Ze mist hem nog steeds verschrikkelijk.
Om verder te kunnen met haar leven heeft ze duidelijkheid nodig, maar haar ouders willen haar vragen niet beantwoorden. Haar moeder reageert kil, haar ouders maken ruzie en het eens zo prachtige huis is in verval geraakt.
De dichtstbijzijnde buurman is een bejaarde kunstenaar, die in een oude vuurtoren woont. Tijdens een bezoek aan zijn studio ziet Emmie een aquarel van twee spelende kinderen. Tot haar ontsteltenis ziet ze dat het een portret is van Robin en haarzelf, uit de zomer dat haar broertje verdween…

Over de auteur
Molly Börjlind en Rolf Börjlind zijn vader en dochter. Molly Börjlind studeerde aan de Filmacademie in Stockholm en werkte aan verschillende filmprojecten. Rolf Börjlind is bekend van zijn thrillerserie Rönning & Stilton die hij met zijn vrouw Cilla Börjlind schrijft.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De duisternis tussen ons

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Lees het eerste hoofdstuk en geef antwoord op de vraag: Wat barst in twee perfecte helften uit elkaar?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De duisternis tussen ons’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)