Hello Honey, are you there?

Onlangs verscheen Hello Honey, are you there? van Elly van Driel. In samenwerking met de auteur mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wat als je er als vrouw alleen voor komt te staan? Vind je dan weer iemand waar je je leven mee wilt delen? En hoe weet je of hij betrouwbaar is?
Hello Honey, are you there? is het op waarheid gebaseerde verhaal van Elly -Pam- van Driel (1942). Tegen de achtergrond van haar reisverhaal laat ze zien hoe geraffineerd scammers te werk gaan. Elly debuteerde als auteur in ‘Aangespoelde verhalen’.

Over de auteur
Ik ben Elly van Driel. Geboren op het eiland Tholen in 1942. Op mijn 18e ben ik in Militaire Dienst gegaan bij de LUVA en daarna nog een paar leuke banen en goede bazen gehad. Woon sinds 2002 in Frankrijk. Eerst in de Tarn en nu in Herault. Een kort verhaal van mij: Moeder en dochter is eind november gepubliceerd in de bundel: Aangespoelde verhalen. Op 1 mei a.s. komt mijn waargebeurd verhaal met de naam “Hello honey, are you there” uit. Een combinatie van mijn reis in mijn uppie van vier maanden door Zuid-Amerika en mijn contacten tijdens die reis met een scammer. Op mijn website ellyvandriel.nl is veel meer over me te lezen en ook over mijn hobby’s reizen en het verzamelen van KLM-huisjes.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Hello Honey, are you there?

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welk jaar debuteerde Elly van Driel als auteur in de korte verhalenbundel ‘Aangespoelde verhalen’ en welk goed doel werd daarmee gesponsord?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hello Honey’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)