De verborgen apotheek

In maart verscheen bij uitgeverij HarperCollins de historische roman van Sarah Penner, De verborgen apotheek. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Londen, 1791.
Nella Clavinger wacht in haar verborgen apotheek op een nieuwe klant. Hoewel ze een gewaardeerd apotheker is, gebruikt ze haar kennis het liefst voor andere doeleinden: ze maakt vergif voor vrouwen die aan een man willen ontsnappen. Als haar nieuwe klant de pas twaalfjarige Eliza Fanning blijkt te zijn, ontvouwt er zich een onverwachte vriendschap.
Londen, heden.
Historicus Caroline Parcewell viert haar trouwdag alleen, treurend om haar overspelige man. Als ze een oud apothekersflesje in de Theems vindt, wordt haar nieuwsgierigheid gewekt. Ze vermoedt dat het flesje een link heeft met de onopgeloste apothekersmoorden die tweehonderd jaar geleden plaatsvonden. Maar als Caroline op onderzoek uitgaat, heeft dat gevolgen voor het heden en het verleden…

Over de auteur
Sarah Penner debuteert met de historische roman De verborgen apotheek, die wereldwijd op hetzelfde moment zal verschijnen. Ze werkt in de financiële sector en schrijft in haar vrije tijd. Samen met haar man en hond woont ze in St. Petersburg, Florida.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De verborgen apotheek

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bianca las De verborgen apotheek, haar nieuwsgierigheid voert de boventoon, waar komt dit door?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De verborgen apotheek’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)