Kass Morgan & Danielle Paige

Onlangs verscheen bij uitgeverij Blossom Books de Young Adult van Kass Morgan & Danielle Paige, De raven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Magie zit in hun bloed
Wanneer Vivi Devereaux en Scarlett Winter gaan studeren aan de universiteit van Westerly, sluiten ze zich aan bij de ultra-exclusieve studentensociëteit Kappa Rho Nu. Kappa Rho Nu lijkt een sociëteit als alle andere, maar niets is minder waar. De ambitieuze, invloedrijke leden zijn heksen en ze noemen zichzelf de Raven. Scarlett weet al haar hele leven dat ze een heks is. Ze moet en zal de nieuwe voorzitter van de sociëteit worden, net als haar moeder vroeger – maar Scarlett heeft een geheim dat haar ondergang kan betekenen. Als een vijand uit het verleden van de Raven terugkeert, moeten Scarlett en Vivi ondanks een groeiende rivaliteit met elkaar samenwerken om te voorkomen dat de Raven ten onder gaan.

Over de auteur
Kass Morgan is geboren in New York en heeft een ietwat obsessieve liefde voor boeken, die ontstond toen ze op haar achtste het boek Mallory and the Dream Horse meenam naar haar eigen verjaardagsfeestje. Kass heeft Engels en geschiedenis gestudeerd aan Brown University, waar ze gothic romans las in de bibliotheek en meerdere keren auditie deed voor toneelstukken. Toen Kass was afgestudeerd aan Brown, stak ze de oceaan over om een master in 19e-eeuwse literatuur te halen aan Oxford. Het was net als Zweinstein, maar dan met meer gekostumeerde feestjes.

Danielle Paige is naast de mede-auteur van De Raven ook de New York Times best-selling auteur van de Dorothy Must Die-serie en van Stealing Snow. Ze heeft ook de graphic novel Mera: Tidebreaker geschreven voor DC en is bezig met een serie over de Toverfee van Assepoester. Naast het schrijven van Young Adult-boeken werkt Danielle in de televisie-industrie. Ze heeft een Writers Guild of America Award gewonnen en is meerdere keren genomineerd voor een Daytime Emmy. Danielle is afgestuurd bij Columbia University.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De Raven

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team las De raven en hoeveel sterren kreeg het boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De raven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)