Wie niet horen wil

Onlangs verscheen bij Ambo|Anthos de nieuwe thriller van Nicci French, Wie niet horen wil. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 ePubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In de psychologische thriller Wie niet horen wil van Nicci French gaat Tess op onderzoek uit als haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een lugubere tekening maakt.

Wie niet horen wil van Nicci French gaat over Tess, die net haar leven weer op orde heeft. Jason en zij zijn een jaar geleden vriendschappelijk uit elkaar gegaan en delen de voogdij over hun dochtertje Poppy. Ze moet nog wennen aan haar nieuwe situatie, maar is blij met de hulp die ze krijgt van haar vrienden. Dat Jason inmiddels is getrouwd, daar probeert ze te zich overheen te zetten. Zelf is ze ook weer aan het daten en ze is best gelukkig, houdt ze zich voor.

Totdat haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en een tekening maakt met zwart wascokrijt. Een tekening waarop een figuur te zien is die van een toren valt. Tess raakt ervan overtuigd dat Poppy getuige is geweest van een misdrijf. Ze stapt naar de politie, maar daar wordt ze niet geloofd. Dan besluit ze zelf op onderzoek te gaan…

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. Nicci French beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Wie niet horen wil.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Vorig jaar kwam “In hechtenis” uit, wie las dit boek en met hoeveel sterren werd dit boek beoordeeld?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 juni naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wie niet horen wil’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)