De man die met poppen speelde

Op 28 mei verscheen bij uitgeverij The House of Books de nieuwe thriller van Magnus Jonsson, De man die met poppen speelde. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Linn Stahl, een whizzkidd en cryptologie-expert, wordt door de politie om hulp gevraagd bij het oplossen van een macabare moord. Een jonge vrouw is dood gevonden in een appartement en de moordenaar heeft haar zo opgemaakt dat ze net een porseleinen pop lijkt. Als het onderzoek connecties begint te vertonen met de extreem-linkse beweging waar Linn ooit lid van was, lijkt haar eigen veiligheid in het geding te komen. Tegelijkertijd worden er meer dode vrouwen gevonden en als Linn en rechercheurs Stenlander en Svensson op het punt staan de moordenaar te ontmaskeren verdwijnt ze zelf spoorloos…

Over de auteur
Magnus Jonsson is naast schrijver middelbare school-docent. Hij is geboren en opgegroeid in de wijk Södermalm in Stockholm, dezelfde wijk waar zijn door Stieg Larsson geïnspireerde thrillers plaatsvinden. De man die met poppen speelde is het eerste deel van een trilogie. Van de serie zijn in Zweden in totaal meer dan 100.000 boeken verkocht.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De man die met poppen speelde.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is een grote hobby van Magnus Jonsson?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De man die met poppen speelde’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)