De vermissing

Onlangs verscheen bij uitgeverij The House of Books de nieuwe thriller van Michael Berg, De vermissing. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Journaliste Chantal Zwart is terug! Dit keer met een persoonlijke zaak…

Chantal Zwart wordt geconfronteerd met de vermissing van Ella Drukker, een oud-klasgenote van de middelbare school. Van Ella is al tien jaar niets vernomen, behalve dat ze haar ouders met verjaardagen en feestdagen altijd een prentbriefkaart stuurt. Wanneer aan de stroom kaarten plots een einde komt en de politie niets onderneemt, smeken de ouders van Ella Chantal om hun dochter terug te vinden. Chantal begint aan haar zoektocht. En iemand volgt haar…

Over de auteur
Na een succesvolle omroepcarrière koos Michael Berg voor het schrijversbestaan en verhuisde naar Frankrijk. Zijn eerdere thrillers werden door pers en publiek enthousiast onthaald. Met zijn spannende roman Hôtel du Lac werd hij genomineerd voor de Diamanten Kogel. Met Nacht in Parijs won hij De Gouden Strop 2013.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De vermissing

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Amanda las eerder Het meisje op de weg van Michael Berg, wanneer wist Amanda dat dit boek haar zou pakken? En waar zou dit boek voor zorgen bij haar?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De vermissing’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)