Moose Springs Alaska serie

Op 1 juni verscheen bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe roman in de Moose Springs Alaska serie van Sarah Morgenthaler, Droomuitzicht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 sets van de Moose Springs Alaska serie bestaande uit 3 boeken verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Heerlijke feelgood en het ultieme ontsnappen… welkom in Moose Springs, Alaska!

Moose Springs Alaska serie

De carrière van voormalig Hollywood-lieveling River Lane is bergafwaarts aan het gaan. Vastbesloten omeen nieuwe start te maken, achter de camera dit keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs, Alaska. Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil deze docu maken, en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is. Of welke berg ze hier (letterlijk) ook voor moet beklimmen.
Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet het een en ander van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit, de cameraman is vastbesloten in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Vallen voor River maakt zijn werk er niet makkelijker op, en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen… en om River ervan te overtuigen dat haar thuis bij hem is.

Over de auteur
Sarah Morgenthaler is geoloog en enthousiaste wetenschapsnerd. Ze heeft een asielhond, pitbull Sammy. Als ze niet aan het schrijven is, dan maakt Sarah graag wandeltochten door de nationale parken, samen met haar man.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke prijs won Sarah Morgenthaler voor haar romantische fictie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Moose Springs Alaska’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)