Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 25-2021

Het geheim van de speelgoedmaker – Eva Eich (Cargo)

  • Vraag: Door wie is het boek Het geheim van de speelgoedmaker vertaald naar het Nederlands?
  • Antwoord: Corry van Bree
  • Winnaars: Esther Kats, Desiree Janssen

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)