Vuureiland

Bij Uitgeverij Lannoo verscheen het spel Vuureiland. In samenwerking met de uitgever mochten wij het spel uitproberen en verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het spel
Wie of wat offer jij op om dit vervloekte eiland te verlaten?
KEUZE UIT 5 SPANNENDE SCENARIO’S
Wanneer je aankomt op Vuureiland, lijkt het met zijn slaperige vulkaan en witte stranden recht uit een droom geplukt. Maar schijn bedriegt. Terwijl de vulkaan langzaam ontwaakt, wordt er ook iets in jou wakker. Je vermoedt dat dit verhaal mogelijk langzaam een nachtmerrie wordt; een nachtmerrie die eindigt in goud en bloed.
Verover machtige schatten, paai wraakzuchtige goden en schakel sluwe tegenstanders uit voor de vulkaan uitbarst. Ben jij klaar voor de ultieme vuurproef?
En ondertussen stroomt de lava verder…

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Voor hoeveel spelers is dit spel geschikt en hoeveel vulkaankaartjes zitten erin het spel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spel Vuureiland’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)