Geestverwanten

Geestverwanten (Uitgeverij Oleander, 2015) is het eerste deel in van de young adult Geestverwanten-reeks van Hilda Spruit. In samenwerking met de auteur mogen wij 1 gesigneerd exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nóg meer vragen. Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen. Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?

Over de auteur
Hilda Spruit is een Nederlandse young adult-auteur bij Clavis uitgeverij, uitgeverij Dyslexion, uitgeverij Oleander, en Borre Leesclub. Genre: kinderen en young adult. Geboren in Bleiswijk en momenteel woonachtig in Zoetermeer. Ze schreef en schrijft o.a. verhalen en artikelen voor Borre Leesclub, Bloom Magazine (voorheen Para-Astro) en Bobo en schreef mee aan gezamenlijke proza- en poëziebundels. Op verzoek van Het Thuisfront van de Koninklijke Landmacht schreef ze een kinderverhaal ter ondersteuning van jonge kinderen van militairen die door defensie worden uitgezonden. Eind 2015 debuteerde ze met haar young adult-roman Geestverwanten, die in 2016 bekroond werd met de Jonge Jury Debuutprijs. In 2019 eindigde Geestverwanten op plaats 211 in de Hebban top1000 mooiste boeken aller tijden. Verschijningen werd bij Thrillers & More verkozen tot Thrillers & More Beste Young Adult Nederlandstalig 2020 Naast schrijven heeft Hilda een baan als creditmanager en werkt ze als freelance redacteur.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Geestverwanten.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In het laatste deel van de Geestverwanten-reeks van Hilda Spruit zal de Nachtwacht een rol spelen, wat hoopt ze hier mee te bewerkstelligen? (Tip: Lees het interview met Hilda Spruit)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Geestverwanten’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)