Kom mee met mij

Titel: Kom mee met mij
Auteur: Kristen Proby
Serie: Met mij #1
Genre: Roman
Uitgever: Xander Uitgevers
Vertalling: D.S. de Vries en Maya Denneman
Verschijningsdatum: April 2021
Aantal bladzijdes: 350
Recensie: Bianca

Over de auteur:
Kristen Proby is een New York Times bestsellerauteur en heeft meer dan dertig bestsellers geschreven. Ze woont in Montana met haar man, hond en twee kittens.

Achterflap:
Nathalie Conner had zich verheugd op een rustig ochtendje foto’s maken op het strand – totdat een sexy vreemdeling haar ervan beschuldigt dat ze foto’s van hem maakt. Wie is hij? En waarom denkt hij dat? Luke Williams wil even rust aan zijn hoofd – maar dan ziet hij weer een camera die op hem is gericht. Als hij erachter komt dat Nathalie geen idee heeft wie hij is, is hij meer dan geïntrigeerd door haar… Nathalie houdt niet van geheimen, dus wat gebeurt er met deze twee als ze erachter komt wat Luke verbergt?

Mijn mening:
Kom mee met mij zal een ieder bevallen die houdt van een intieme roman met een flinke dosis erotiek. Nathalie raakt volledig in de ban van de bloedmooie Luke, maar hij lijkt het een en ander voor haar te verbergen. Aan de ene kant is hij een macho maar aan de andere kant zoekt hij rust en heeft hij een hoop liefde te geven, Luke heeft zeker een hele tedere kant.

De erotische scenes volgen elkaar in snel tempo op, ze zijn nergens vulgair, sterker nog, ze geven precies de intimiteit aan die het verhaal nodig heeft.

Kom mee met mij is een verhaal waar de liefde en intimiteit vanaf spat, tevens is er aandacht besteed aan het neerzetten van vriendschappen en familiebanden. Kristin Proby was voor mij tot nu toe totaal onbekend maar nadat ik dit boek met zoveel plezier heb gelezen zal ik zeker het volgende boek in deze serie oppakken.

De schrijfstijl van Proby is gedetailleerd, je voelt de aantrekkingskracht tussen de hoofdpersonen en ze hebben de gunfactor. Proby laat je voelen en de liefde mee beleven.

Een boek wat je lekker doet ontspannen en laat genieten van een berg romantiek, ik houd er van.

Kom mee met mij krijgt van mij 4 sterren.

Bianca

Waardering: 4 uit 5.

Leave a Reply

  • (not be published)