Het kleine café in Kopenhagen

Op 8 juni verscheen bij Uitgeverij HarperCollins de nieuwe roman van Julie Caplin, Het kleine café in Kopenhagen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer een belangrijke promotie voor haar neus wordt weggekaapt – nota bene door haar vriendje – ziet Kate het even niet meer zitten. Maar dan krijgt ze een nieuwe kans om zich te bewijzen. Voor een Deens warenhuis mag ze een persreis naar Kopenhagen organiseren! Het blijkt echter nog niet mee te vallen om iedereen in haar groep in het gareel te houden. Vooral Ben niet, een journalist die haar voortdurend dwarszit maar die ze tot haar eigen ergernis toch heel erg leuk vindt.

Gelukkig kan ze elke dag even uitpuffen in een knus cafeetje, waar ze de ontspannen Deense manier van leven, hygge, ontdekt en zich steeds vaker begint af te vragen of ze eigenlijk wel zo gelukkig is met haar hectische Londense leven…

Over de auteur
Hoewel Julie Caplin op haar tiende al aankondigde dat ze later schrijfster wilde worden, is ze eerst nog jaren werkzaam geweest in de wereld van de pr. Voor een aantal luxueuze merken organiseerde ze persreizen naar allerlei steden over de hele wereld, waar ze inspiratie opdeed voor haar boeken.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het kleine café in Kopenhagen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welke plaats speelt hoofdstuk 1 zich af en met wat voor hondenras wordt de huisgenoot van Josh vergeleken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het kleine café in Kopenhagen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


PLaatst hier de link van Bol.com PLaats hier de link van Bazarow

Leave a Reply

  • (not be published)