Angela & Emma

Onlangs verscheen bij Godijn Publishing de roman Angela & Emma – Ontsluierd van Alice Bakker & Elly Godijn. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 gesigneerd exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken van vroeger die hen lijken te achtervolgen. Emma wil het snel afronden, zodat ze terug kan naar haar geliefde Zweden waar haar man en dochter Tyra op haar wachten. Daar hoort ze thuis, denkt ze. Angela worstelt met zichzelf. Nu haar zus terug is in haar leven komt ze erachter dat haar stabiele leventje kwetsbaar is als glas.

Over de auteurs
Alice Bakker
is auteur en tekstschrijver. Alice schreef drie young adult boeken: Slapen doen we morgen weer (2017), Ze zien mij niet (2019) en Jouw spel, mijn regels (2020).

Elly Godijn: Schrijven doet ze haar hele leven; korte verhalen, gedichten en hersenspinsels worden toevertrouwd aan het witte papier. Als een rode draad loopt deze interesse door haar leven. Na de geboorte van hun dochter laat het opgelaaide vuur zich niet meer doven en Elly gaat door met schrijven. Een column bij Mijn Geheim, toneelrecensies en diverse schrijfprojecten komen op haar pad die uiteindelijk resulteren in SchrijvenInHoorn en uitgeverij Godijn Publishing. Zij is verloren in haar passie, geen roepende meer in de woestijn. Zij weet wat ze zocht en heeft haar weg gevonden. Elly schreef de roman Blauw gras (2018) en diverse korte verhalen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Er is een mini-roman van Angela & Emma verschenen, een zogenaamd “Godijntje”. Wat is de titel hiervan?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ontsluierd’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)