Het koetshuis

Onlangs verscheen bij Luitingh-Sijthoff de nieuwe roman van Karin Quint, Het koetshuis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het koetshuis van Karin Quint is het eerste deel in de nieuwe feelgoodserie over Rosaville, een landgoed vol romantiek, geheimen en grandeur.

Historica Laura woont op het schitterende Rosaville, een landgoed met verhalen in alle hoekjes. Wanneer haar dementerende oma haar vertelt over een onbeantwoorde liefde, duikt Laura in de geschiedenis van het koetshuis op het landgoed. Waarom is die plek zo belangrijk voor haar grootmoeder? Terwijl Laura steeds meer te weten komt over wat er in het koetshuis is gebeurd, wordt ze zelf ook verliefd op Tom. Maar ook bij Laura lijkt het mis te gaan, want Tom heeft geheimen – en niet alleen voor haar… Wat Laura nog niet weet is dat in het koetshuis alles samenkomt, niet alleen in het verleden, maar ook in het nu!

Over de auteur

Karin Quint is freelance journalist, fotograaf en reisgidsauteur. Ze schreef onder andere de reisgids Het Engeland van Jane Austen, in het Engels verschenen als Jane Austen’s England: A Travel Guide. Het koetshuis is haar romandebuut.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het koetshuis.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Op haar eerste werkdag rijdt de hoofdpersoon iemand van zijn fiets, wie was dat en waar is ze haar nieuwe baan begonnen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het koetshuis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)