Het poppenhuis

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Kluitman het jeugdboek van K.R. Alexander, Het poppenhuis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Josie verhuist samen met haar moeder en zusje Anna naar haar oma, die aan de rand van een bos woont. Oma Jeannie houdt er wel een paar rare regels op na. Laat nooit de ramen openstaan als het donker is. Neem geen poppen mee het huis in. En ga nooit, maar dan ook nooit, naar het huis in het bos. Maar wat als Josies nieuwe beste vriendin Vanessa precies in dat ene huis in het bos blijkt te wonen? Wat volgt is een bloedstollend verhaal over vriendschap, zwarte magie en heel veel angstaanjagende poppen..

Over de auteur
K.R. Alexander is pseudoniem voor A.R. Kahler. Hij werd eind november 1986 geboren in een klein stadje in Iowa. Hij wist al op jonge leeftijd dat hij twee dingen in het leven wilde: verhalen vertellen* en alles zien wat hij maar kon zien. Vanaf zijn 16e heeft hij de hele wereld rondgereisd in verschillende hoedanigheden, van Hawaï tot IJsland en – zijn thuisland – Schotland. Naast schrijven werkte hij vele jaren als professioneel circusartiest, met een focus op luchtzijde en trapeze.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het poppenhuis

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • De zusjes Josie en Anna trekken samen met hun moeder in het huis van oma Jeannie. Oma Jeannie heeft drie regels waar de zusjes zich aan dienen te houden, welke regels zijn dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het poppenhuis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)