De schimmenjager

Op 5 augustus verschijnt bij Uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Camilla Grebe, De schimmenjager. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Stockholm, 1944. De jonge politievrouw Elsie wordt opgeroepen bij de plaats delict van de moord op een jonge vrouw. Een ongelukkig treffen met de moordenaar kost haar daar het leven. Stockholm, 1973. Elsies dochter Britt-Marie is in de voetsporen van haar moeder getreden. Maar wanneer ze bij het verhoor van een verkrachtingszaak een duidelijke gelijkenis op het spoor komt met de zaak waarbij haar moeder omkwam, wordt dit ook haar noodlottig.
Stockholm, 1983. De jonge Hanne Lagerlind doet onderzoek naar een beruchte seriemoordenaar die al jaren aan de politie weet te ontsnappen, en ontdekt een verband tussen de zaken waarbij de twee politievrouwen het leven lieten. Was Britt-Marie misschien de moordenaar op het spoor gekomen? En wacht Hanne hetzelfde lot?

Over de auteur
Camilla Grebe (1968) is succesvol ondernemer en bekleedde verschillende topfuncties in de zakenwereld. Samen met Paul Leander-Engstrom schreef zij de ijzingwekkende trilogie Moskou Noir, eerder schreef Camilla Grebe samen met haar zus Åsa Träff spannende boeken.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bianca las “Dagboek van mijn verdwijning van Camilla Grebe, wat vond zij van het plot?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 augustus naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De schimmenjager’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)