Sub Rosa

Onlangs verscheen bij Uitgeverij De Fontein de nieuwe psychologische thriller van Emelie Schepp, Sub Rosa. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Via YouTube wordt een filmpje verspreid van een jonge man met explosieven om zijn lijf. De politie weet de plek te identificeren, maar de bom ontploft nog voordat ze arriveren. Het is het vierde lid van een crimineel netwerk dat in korte tijd is vermoord. Maar is het dezelfde dader? Als Jana Berzelius bij het onderzoek wordt betrokken, realiseert zij zich dat de zaak rechtstreeks met haar te maken heeft. Als officier van justitie is het haar taak om de waarheid te achterhalen. Nu krijgt ze onverwachte hulp om juist die waarheid te verbergen…

Over de auteur
Emelie Schepp groeide op in een klein stadje in het zuiden van Zweden. Ze werkte jarenlang als marketing- en communicatiespecialist maar was daarnaast altijd aan het schrijven. In 2015 brak ze door met haar thriller Memento, die met lovende kritieken werd overladen. Daarna verschenen nog Narcotica, Post mortem, Postuum en Alter egoSub rosa is haar nieuwste titel.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Sub Rosa.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Onze 500-ste recensie was een recensie van Emelie Schepp, welk boek van haar was dat en wat was de eindscore van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Sub Rosa’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)