De stille vriend

Onlangs verscheen bij HarperCollins de thriller De stille vriend van Charlie Gallagher. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Danny en Sharon Evans zijn wanhopig op zoek naar antwoorden nadat hun dochter een zelfmoordpoging heeft gedaan. Ze was toch gelukkig? Waarom zou ze een einde aan haar leven willen maken? Omdat hun dochter nog altijd in coma ligt, blijven al hun vragen onbeantwoord.

Dan wordt Danny benaderd door iemand die beweert een schuldige aan te kunnen wijzen. Hij staat in tweestrijd, want Sharon heeft twijfels. Moet hij dit serieus nemen of neemt iemand hem in de maling? Danny heeft echter geen idee dat hij onderdeel is van een gruwelijk spel. Een spel dat niet alleen levens verandert, maar ook beëindigt…

Wanneer rechercheur Joel Norris binnen een paar dagen twee moordonderzoeken op zijn bureau aantreft, wordt hem al snel duidelijk dat ze verband met elkaar houden. Hoever wil hij gaan om de puzzel op te lossen?

Over de auteur
Charlie Gallagher werkt al ruim elf jaar als politieman in Engeland. In zijn loopbaan heeft hij op veel verschillende afdelingen gewerkt: van straatagent tot rechercheur Zware Criminaliteit. In zijn vrije tijd schrijft hij thrillers.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De stille vriend.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Danny Evans speelde vroeger voetbal, in welke plaats en op welke positie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De stille vriend’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)