Liefde zonder verleden

Onlangs verscheen bij Dutch Venture Publishing de roman van Anne May, Liefde zonder verleden. In samenwerking met de auteur mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als je morgen niet leeft omdat je bang bent om gisteren kwijt te raken… dan is er toch niets? Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe appartement krijgt, hoopt ze daarmee ook de deur naar haar nieuwe leven te openen. Hoewel ze haar verleden graag achter zich had gelaten, heeft het haar ook iets moois gebracht waarvoor ze wil vechten. Dat kan alleen als ze een goede basis weet op te bouwen: vast inkomen, eigen woning en een helder hoofd. Een boekenkast met een eigen wil brengt daar echter verandering in als die zonder pardon omvalt, dwars door de muur van de buurman heen. Een buurman die zich voorgenomen had Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar wil maken. Is er een toekomst mogelijk zonder dat het verleden in de weg staat?

Over de auteur
Anne May groeide op in Katwijk en was altijd druk met iets. Ze speelde veel, praatte veel en droomde voor twee. Als ze niet aan het dansen, paardrijden, gymmen of lezen was, bracht ze een bezoekje aan de bibliotheek. Ze kwam standaard met een grote stapel boeken terug. Na de middelbare school studeerde Annette Engelse taal en literatuur. Steeds meer leert Annette haar eigen handschrift kennen, en steeds meer lukt het haar om te zeggen: dit ben ik, en dit is mijn verhaal. Het is misschien een beetje anders, maar ze hoopt dat lezers zich erin zullen herkennen, of geraakt zullen worden door de personages die ze heeft gecreëerd.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Liefde zonder verleden

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat zijn de andere titels in de serie: Zorgen voor de liefde? Over Miriam en Gideon heeft Anne May al eerder geschreven, wat is de titel van deze novelle? (tip: lees hier de column van Anne May)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Leven zonder liefde’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)