In de schaduw van de meester

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Houtekiet de thriller van Maes & Wade, In de schaduw van de meester In samenwerking met de uitgever mogen wij 5 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Antwerpen organiseert de veiling van de eeuw. Kan kunst de wereld redden? Het antwoord hierop transformeert de stad in een moorddadig schouwspel. Een oude en een nieuwe vijand hebben een duivels pact gesloten. De dag van de revolutie is aangebroken. Alle inwoners worden vogelvrij verklaard. Voor wetsdokter Tom Beckx en rechercheurs Raoul en Alexandra wordt het weer een race tegen de klok om de puzzel te leggen en de waanzin te stoppen. Kunnen ze Antwerpen redden? Het antwoord hierop? Misschien.

Over de auteur
Ria Maes (1965) is bij haar lezerspubliek vooral bekend van de dagboeken van Sara. In 2018 schreef ze het boek bij de succesmusical ’40-’45 en samen met Marc De Bel Robbe. Aron Wade (1970) studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Naast theater, musical en cabaret speelde hij mee in reeksen zoals De Kotmadam, W817 en Thuis. Hij was ook te zien als presentator op Ketnet.

Lees hier het eerste hoofdstuk van In de schaduw van de meester

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welk deel uit de serie met Tom Beckx is “In de schaduw van de meester” en met hoeveel sterren beoordeelde Bianca dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘In de schaduw van de meester’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)