Marceline

Eerder dit jaar verscheen bij uitgeverij Ambilicious de verhalenbundel Verlangen, en nog meer zondagverhalen van Marceline de Waard. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Het laatste daglicht geeft het bijzondere landschap een zacht oranje gloed, zo adembenemend dat ze wel moeten stoppen. Het onrustige gevlinder komt terug. Nog een paar kilometer rijden.

Verlangen en nog meer zondagverhalen zijn korte verhalen die gelijk een beeld voor ogen roepen. Perfect voor een luie zondag of voor hen die weinig tijd hebben en af en toe vermaakt willen worden met een sfeervolle vertelling.

Over haar eerste bundel zeiden haar lezers:

“Als je dit boek met verhalen leest, ga je door een achtbaan. Zodra je denkt dat je weet wat er komt, word je verrast door een ander soort verhaal en een onverwachte wending.”

“Heerlijke verhalen, en niet alleen voor de zondagochtend! Humor, drama, thriller, ze weet alle genres kernachtig te raken. Een veelzijdige bundel die je maar moeilijk weg kan leggen.”

Over de auteur

Sinds 2017 maakt Marceline de Waard (1964) haar kinderdroom waar: schrijver zijn. Maart 2020 verscheen haar debuutroman Thuisreis en iedere zondag verschijnt een nieuw kort verhaal. In deze bundel zijn vijftig van deze verhalen bijeengebracht. Eerder verscheen van haar de bundel Schandalig en andere zondagverhalen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welk eiland vormde de inspiratie voor de korte verhalen De Kreeftenvisser en De Fluitenspeler uit Verlangen en nog meer zondagverhalen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 september 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verlangen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)