Het derde boek

Op 15 september verscheen bij uitgeverij Ambo|Anthos de historische thriller van Frank van Pamelen, Het derde boek. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het is 15 augustus 2019, Maria-Tenhemelopneming, en in Siena maakt iedereen zich op voor de Palio, de spectaculaire paardenrace op het wereldberoemde plein. Professor Olivier Huizinga is met een vriendin een paar dagen in Toscane. Na een botsing met een lokale clochard vindt hij iets in zijn jaszak: een vergeelde pagina met daarop een vage gravure en een handgeschreven boodschap, gericht aan hem persoonlijk. Even later wordt de zwerver dood aangetroffen naast de Duomo. Boven zijn hoofd prijkt een eeuwenoud raadsel, gebeiteld in het marmer: het SATOR-vierkant. Een woordpuzzel die Huizinga moet zien op te lossen. En snel ook..

Over de auteur
Frank van Pamelen is kleinkunstenaar, tekstschrijver,columnist en dichter. Hij maakt theaterprogramma’s,schrijft kinderboeken en is journalist bij kranten, radioen televisie.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • “Het derde boek” is het derde deel in de Huizinga-serie. Wat zijn de titels van de eerste twee delen en wanneer zijn deze uitgegeven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 oktober 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het derde boek’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: winactie: Het derde boek – Frank van Pamelen GESLOTEN

  1. december 8th, 2021

    Gisteren onverwachts het boek mogen ontvangen, ontzettend bedankt!

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)