de rommelzolder

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Neckar de kinderverhalenbundel van Klaartje Gras, Daniëla Hofman, Désirée van Boxtel en 14 andere auteurs, De rommelzolder. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Stil nou. Straks horen ze dat we op zolder zijn.

Vind jij het ook zo SPANNEND om naar boven te gaan? De krakende trap. Het piepen van de vloer wanneer je een stap zet. De schaduw op de muur, alsof iemand je achtervolgt … Of vind je het juist leuk om met de ROMMEL te spelen? Je te verkleden als een ontdekkingsreiziger, die vreemde landen ontdekt zonder de ZOLDER te verlaten?

Hé, wie deed het licht uit?

17 korte spannende verhalen met het thema ROMMELZOLDER verteld door 17 auteurs voor kinderen vanaf 8 jaar.

De auteurs
Klaartje Gras, Daniëla Hofman, Désirée van Boxtel, Edith van Beurden, Petra Bontje, Karin Hazendonk, Inge Hulsker, Daphne Liebrand, Jenny Anna Linde, Coralien Pladdet, Natasja Sanders, Hilda Spruit, Levina van Teunenbroek, Marjolein Vrijenhoek, Susan Wallenburg. Met bonusverhalen van Inge Spaan en Suzanne Buis.

Lees hier het winnende verhaal van Klaartje Gras.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vragen:

  • Wat is de codenaam van de hoofdverdachte in het verhaal Knap&Rap van Klaartje Gras?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 oktober 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De rommelzolder’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)