Een verrukkelijk fiasco

Onlangs verscheen bij HarperCollins de roman van Lotte Petersen, Een verrukkelijk fiasco. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer de 23-jarige Mia de kans krijgt om als nanny in Rome te gaan werken, grijpt ze deze met beide handen aan. Het leven bij de Italiaanse filmster Vanessa, regisseur Luca en hun twee zoontjes klinkt als een droom. Maar de realiteit blijkt anders: hysterische woedeaanvallen, ongeschreven schoolpleinwetten en torenhoge taalbarrières…

Mia probeert de harten van kleuter Leo en tiener Tommaso te veroveren en hen ondertussen te behoeden voor rondscheurende Vespa’s. Collega-nanny’s helpen haar op weg, evenals de sympathieke chef-kok Andrea. Dan ontdekt Mia een intiem geheim over haar werkgever. Is ze wel bestand tegen deze Italiaanse glamourwereld? En waarom vluchtte ze eigenlijk van haar oude leven in Leiden… en van één persoon in het bijzonder?

Over de auteur
Lotte Petersen (1993) studeerde literatuurwetenschap en werkte enkele jaren als journalist. Voor het schrijven van haar debuutroman liet ze zich inspireren door haar avonturen als nanny in het buitenland. Tegenwoordig woont ze in Eindhoven met haar man en hun geadopteerde zwerfhond en werkt ze naast het schrijven in een boekhandel.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een verrukkelijk fiasco

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welke wijk van Rome verblijft Mia als nanny?
    Mia maakt kennis met een mede au pair op haar eerste dag, wat is haar naam?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een verrukkelijk fiasco’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)