Unwritable

Onlangs verscheen bij Hamley Books de Young Adult van Lotte van den Noort, Unwritable. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
New Orleans, 1930 Een grote kloof tussen de rijke en arme inwoners van de stad zorgt voor veel spanning. De wees Abbigail Barlow heeft zich noodgedwongen aangesloten bij de verzetsgroep Monte Carlo, die bestaat uit de laatste strijders voor gelijkheid. Het dagelijks leven van Abbigail is gevuld met gevaarlijke missies. Daarbij moet ze haar grote geheim bewaren voor haar medeverzetsstrijders. Alsof dat nog niet zwaar genoeg is, moet ze dit alles doen in samenwerking met de onuitstaanbare, arrogante Jae Hawkins. En dan voelt ze kriebels voor hem.

Over de auteur
Lotte van den Noort (1995) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Helmond. Sinds het moment dat ze wist om te gaan met pen en papier, schreef Lotte al veel korte verhalen in notitieboekjes, die ze dan vol trots en enthousiasme voordroeg aan de klas.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Unwritable is een heruitgave, wat was de oorspronkelijke titel en wanneer was de eerste druk van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Unwritable’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)