Het complot tegen Nederland

Onlangs verscheen bij LetterRijn de politieke thriller van Rob Bakker, Het complot tegen Nederland. In samenwerking met de auteur mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Amsterdam, tijdens de Eurotop verblijft de Duitse bondskanselier in de best bewaakte suite van het best bewaakte hotel van de stad. Toch wordt hij op een ochtend dood aangetroffen: vermoord … Terwijl elkaar tegenwerkende Duitse en Nederlandse autoriteiten zich koortsachtig op de zaak storten, ontvouwt zich een complot dat een weergaloze en zeer doordachte planning verraadt. De politieke thriller Het Complot Tegen Nederland is het verhaal van een succesvolle aanslag en de (euro)politieke gevolgen ervan. Het Complot Tegen Nederland begint waar De Dag van de Jakhals eindigde!

Over de auteur
Rob Bakker (Bussum) is zelfstandig auteur, journalist, historicus, erfgooier, ondernemer en gediplomeerd uitvaartverzorger. Hij was onder andere twaalf jaar hoofdredacteur van de Nederlandse MAD. Na verkoop van zijn uitgeverij in 2003, rondde hij in 2011 een geschiedenisstudie af met een doctoraal in Genocide- en Holocauststudies, waarvan een wetenschappelijke uitgave in 2019 volgt. Als romanschrijver schrijft hij verder aan zijn eerdere oeuvre.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het complot tegen Nederland

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Rob Bakker is van vele markten thuis en heeft al een groot aantal boeken op zijn naam staan. Naast journalist, auteur en historicus, is Rob docent. Aan welke Hoge school is hij verbonden als docent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het complot tegen Nederland’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)