Hamley in de sneeuw

Onlangs verscheen bij Hamley Books het jeugdboek van Sandra J. Paul, Hamley in de sneeuw. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het kleine zwarte katje Hamley woont met haar moeder en haar zusjes in een groot huis met een prachtige tuin. Op een winterse ochtend wordt de wereld bedolven met sneeuw. Nieuwsgierig trekt Hamley de tuin in. Ze rent door de sneeuw naar de weilanden erachter. Daar ziet ze vreemde sporen in de sneeuw van dieren die ze nog niet kent. Hamley gaat nieuwsgierig op onderzoek uit, en komt zo in een magische winterse wereld terecht met bijzondere dieren.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hamley in de sneeuw is deel 3 uit de serie. Wat zijn de eerdere titels uit de serie over Hamley, het zwarte katje, en wie recenseerde deze boeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hamley in de sneeuw’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)