De magische tafel

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein het jeugdboek van Victor Pineiro, De magische tafel. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Bradi een etentje met drie gasten uit de wereldgeschiedenis wil organiseren, begint de nieuwe tafel oorverdovend te brommen. Dan gebeurt er iets heel merkwaardigs…

Pas op wie je aan tafel uitnodigt… je hebt goede en slechte gasten! Omdat hun vader graag kinderen ‘martelt’, moeten Bradi en Javi mee naar de saaiste plekken: musea en rommelmarkten! Op een dag koopt hij er een antieke tafel, die een brommend geluid maakt… Een magische tafel? Boeiend! Liever hadden Bradi en Javi een vliegende tapijt! Op school, een middeleeuws kasteel met een kerker, krijgt Bradi een vreemde opdracht: ‘Schrijf een opstel over een diner met drie gasten uit de wereldgeschiedenis!’ Maar wanneer Bradi zijn gastenlijst samenstelt, begint de tafel oorverdovend te brommen. Dan gebeurt er iets heel merkwaardigs…

Over de auteur
Victor Piñeiro was ooit leraar. Tegenwoordig is hij socialmedia-expert en werkt voor YouTube en Google. Daarnaast ontwerpt hij speelgoed en games. De magische tafel is zijn eerste kinderboek.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • De magische tafel is vertaald vanuit het Engels. Wat is de oorspronkelijke titel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De magische tafel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)