Het lied van Ariane

Onlangs verscheen bij Hamley Books de Young Adult van Petra Doom, Het lied van Ariane (Kinderen van Orpheus 1). In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (paperback of epub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In Parijs klinkt overal muziek, zeker in het prestigieuze Conservatoire Eurydice. Maar hoort Ariane daar wel thuis? Ze twijfelt niet alleen aan haar talent maar ook aan haar verstand: nacht na nacht schrikt ze wakker van een melodie die er niet is. En waarom voelt ze de drang om in te grijpen wanneer een onbekende jongen overvallen wordt? Ze ontdekt een ontstellende waarheid: dat Liederen van Kracht de enige verdediging zijn tegen een oeroud kwaad. In de straten van Parijs waart een dreiging rond die alles zou kunnen veranderen.

Over de auteur
Petra Doom (°1980) groeide op aan zee, en heeft daar de neiging aan overgehouden te gaan pootjebaden zodra er zout water in zicht is. Tegenwoordig woont ze in het Gentse ommeland, omringd door (véél) boeken, gezelschapsspelletjes, een uitpuilende theedoos, een balkon vol kruiden en net iets te veel bakvormen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met welk boek (titel) debuteerde Petra Doom,
  • Waar werd dit boek voor genomineerd en in welk jaar?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het lied van Ariane’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)