De ongewenste gast

Onlangs verscheen bij uitgeverij Houtekiet de nieuwe thriller van Bettie Elias, De ongewenste gast. In samenwerking met de auteurr mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Alexander is tevreden met het leven dat hij leidt samen met zijn vrouw Marte en hun twee kinderen. Als anesthesist heeft hij een succesvolle carrière uitgebouwd en hij staat op het punt een gegeerde promotie te krijgen. Naast zijn gezin heeft hij een kleine vriendenkring die hem na aan het hart ligt. Niemand weet echter dat hij een vreselijk geheim met zich meedraagt. Tot Brent onverwachts op het toneel verschijnt. Op een geraffineerde manier dringt hij binnen in de entourage van Alexander. Al snel wordt duidelijk dat hij niet zonder reden plots is opgedoken. Kan Alexander aan de druk van Brent weerstaan? Onverwerkte jeugdtrauma’s komen boven water, oude wonden worden opengereten.

Over de auteur
Bettie Elias schreef meer dan 30 jeugdboeken en werd daarvoor meermaals bekroond. Met haar eerste psychologische misdaadroman Het tuinfeest won ze de Schaduwprijs 2020 voor het beste thrillerdebuut in Nederland.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De ongewenste gast

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Alexander, de hoofdpersoon in “De ongewenste gast”, is getrouwd met Marte en heeft twee kinderen:
    • Wat zijn de namen van hun kinderen?
  • Als Brent ten tonele verschijnt is Alexander bezig:
    • Wat is hij op dat moment aan het doen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De ongewenste gast’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)