De verdwenen burcht

Onlangs verscheen bij Hamley Books de jeugdthriller van Sandra J. Paul, De verdwenen burcht. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (paperback of epub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Kraaidorp is een rustig en vredig dorp dat in het midden van velden ligt. Binnenkort vieren de inwoners de vierhonderdste verjaardag van het dorp. Iedereen is druk bezig met het organiseren van de festiviteiten. Tot een heksenjager verschijnt, die beweert alles af te weten van een heks die ooit in Kraaidorp leefde. Haar naam was Colette Zwart, en ooit was ze onsterfelijk. Volgens een legende ligt de bron van Colettes zwarte magie verborgen binnen de muren van een burcht die vierhonderd jaar geleden spoorloos verdween. Degene die de bron vindt, wordt de machtigste mens ter wereld. Het verhaal van de heksenjager zet het hele dorp op zijn kop. Angst treedt op. Daarom besluit de dertienjarige Quinten om in het grootste geheim op te zoek te gaan naar de mysterieuze burcht, zonder te beseffen wat hij daarmee aanricht.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In de recensie voor de blogtour van “De verdwenen burcht”, verwijst Lilian naar een eerder deel uit de serie Kraaidorp:
    • Welke is dat?
  • Verder zit er een nadeel aan dit boek:
    • Welk nadeel is dat volgens Lilian?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De verdwenen burcht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)