24 dagen tot Kerstmis

Onlangs verscheen bij uitgeverij Cargo de nieuwe escape room thriller van Eva Eich, 24 dagen tot kerstmis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Los de raadsels op en ontsnap voor het te laat is!
Kraak de code, open de deur en vind de uitgang
Een jonge man wordt wakker in een duistere kelder. Hij is alleen en heeft geen idee hoe hij daar is gekomen. Hij weet slechts dat hij moet ontsnappen – voordat het te laat is. Maar daarvoor moet hij eerst 24 mysterieuze raadsels oplossen.
Deze spannende zoektocht tijdens de dagen voor Kerstmis zet je grijze cellen aan het werk. Want alleen als je de raadsels weet op te lossen, ontdek je hoe het verhaal de volgende dag verder gaat.

Over de auteur
Eva Eich studeerde biologie aan het Fraunhofer Instituut in München. Na een uitstapje in de forensische wetenschap werd ze journalist, waarbij ze werkte voor verschillende dagbladen. Eich woont en werkt in Beieren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team recenseerde “De schaduw van de raaf” en hoeveel sterren kreeg deze escape room thriller?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ’24 dagen tot kerstmis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)