Het magische meer

Onlangs verscheen bij Hamley Books het jeugdboek van Rani de Vadder, Het magische meer. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (paperback of epub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer de tweelingzus van Fie heel erg ziek wordt, komt ze in een coma terecht. Maar volgens Fie ligt Minne in een diepe slaap, waar ze zonder de hulp van Fie niet meer uit zal geraken. Samen met haar vriend Alex reist Fie in haar dromen naar de magische wereld, Withaven, die door de tweelingzussen werd gemaakt. Tijdens de reis krijgen de vrienden hulp van verschillende wezens, waardoor zowel Fie als Alex ervan overtuigd raken dat ze Minne echt kunnen redden. Maar als ze op het kwaad stuiten dat Minne in zijn greep houdt, lijkt een oplossing wel heel ver weg.

Over de auteur
Rani De Vadder werd geboren met een pen in de hand. Ze is momenteel studente Toegepaste Taalkunde Chinees en Engels en schrijft ontzettend graag buiten de uren die ze ook verplicht voor haar studies moet vrijmaken. Ze debuteerde met Toxine, een fantasy Young Adult.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Van wie van ons team is de recensie van “Draco” en hoeveel sterren ontving dit jeugdboek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het magische meer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)