Jij bent aan zet

Onlangs verscheen bij MotivatieMakers het motivatie/zelfhulp boek van René Hendriks & Rob Zwaan Jij bent aan zet!. In samenwerking met de auteurs mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Jij bent aan zet! is een zelfmotivatieboek voor twijfelkonten, achteromkijkers, uitstellers en afstellers, beren-op-de-weg-zieners, aarzelaars en iedereen die weleens een zetje – of flinke duw – kan gebruiken. Dit inspirerende lees- en luisterboek is geschreven door MotivatieMakers René Hendriks en Rob Zwaan. Hun belangrijkste missie is mensen ‘aan te zetten’ zodat ze de potentie van het leven optimaal benutten. Eruit halen wat erin zit. Dat doen ze met eigen liedjes en teksten – soms met verraderlijke diepgang – en de levensverhalen eromheen. Met muziek in de hoofdrol. Want muziek emotioneert en motiveert.

Over de auteurs
René Hendriks: Aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en activerend pres(en)teren: dat is René ten voeten uit. Deze positivo leeft vanuit zijn hart en is de schaamte mijlenver voorbij. Door te proberen en leren stretched hij zijn comfortzone, waarbij hij zijn omgeving uitdaagt om dat ook te doen.
Rob Zwaan: Muzikale creatieveling en conceptontwikkelaar. Maakt van gedachten, gedichten, rijmpjes en levensvragen de mooiste liedjes. Liedjes die raken. Liedjes die haken. Liedjes die smaken naar meer. Met zijn gitaar heeft hij de kortste weg van hoofd naar hart in handen. Is grenzeloos enthousiast over de missie van MotivatieMakers en geniet volop van het ‘Jij bent aan zet-effect’.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet de bonustrack van “Jij bent aan zet”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Jij bent aan zet’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)