De wadden in vogelvlucht

Onlangs verscheen bij uitgeverij Droomvallei de verhalenbundel De wadden in vogelvlucht. In samenwerking met Bertina Mulder, auteur van een van de 13 verhalen, mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek. De Waddenbundels zijn een initiatief van Marelle Boersma. Eerder verschenen ook “Paal 15” en “Aangespoelde verhalen“. Vogelvlucht

De auteurs
Jolanda Gierkink, Esther van der Ham, Jacqueline van Meerten, Ramon van Huffelen, Lonneke Kossen- Groot, Anita Kroef, Nelleke Langendoen, Bertina Mulder, Marja van Osch, Annemarie Snels, Saskia Somers, Inge Spaan en Anke Verbraak.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke goede doelen zijn tot nu toe gesteund met de verkoop van de drie Waddenbundels?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 januari 2022. naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vogelvlucht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)