De hertog op zijn knieën

Onlangs verscheen bij Xander Uitgevers de roman De hertog op zijn knieën van Evie Dunmore. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Engeland, 1879. De briljante maar straatarme Annabelle, dochter van een plattelandsdominee, moet als een van de eerste vrouwelijke studenten haar plek zien te vinden binnen de universiteit van Oxford. In ruil voor haar beurs is ze verplicht de onlangs opgerichte beweging voor vrouwenkiesrecht te steunen.

Haar opdracht: mannen met invloed rekruteren om hun zaak te verdedigen. Haar doelwit: Sebastian Devereux, de koude en berekenende hertog van Montgomery. Haar uitdaging: niet toegeven aan de onmiskenbare aantrekkingskracht van deze man, die voor alles staat waar zij tegen is…

Over de auteur
Evie Dunmore woont in Berlijn, maar studeerde in Oxford. Ze behaalde een master Diplomacy en als ze niet schrijft, werkt ze als consultant. Voor haar boeken wordt ze geïnspireerd door haar passie voor Engeland, romantiek, vrouwelijke pioniers en de victoriaanse tijd. Dunmore is een USA Today-bestsellerauteur, en De hertog op zijn knieën is haar eerste boek dat in het Nederlands verschijnt.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De hertog op zijn knieën.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de oorspronkelijke titel en door wie werd dit boek vertaald?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De hertog op zijn knieën’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)