De Peetmoeder

Onlangs verscheen bij uitgeverij Boekerij de thriller De Peetmoeder, van Ingar Johnsrud . In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een man hangt aan een balk, alleen, in een hut bij een oude, uitgeputte goudmijn. De naam van de overledene is Ringo en het is vijfentwintig jaar geleden dat zijn dochter Stella zwoer dat ze hem nooit meer zou zien. Nu moet Stella de lange weg naar huis reizen om de man die ze verachtte te begraven. Haar geboortedorp Vike ligt verlaten in een vallei tussen de bergen. Wanneer Stella er is teruggekeerd, lijkt de tijd er al die tijd stil te hebben gestaan. Het landhuis Wiike torent nog altijd uit boven de gebouwen langs de fjord, en de matriarch Esther Wiike is nog steeds de weldoener en ongekroonde koningin van het stadje.

Ringo blijkt een erfenis te hebben nagelaten die Stella’s visie op haar verleden ongenadig zal ontkrachten. Het is een erfenis die wraak vereist.

Over de auteur
Ingar Johnsrud (1974) werkt als journalist bij een van de grootste Noorse mediconcerns. Met de Beier-trilogie werd hij door critici geprezen als een schrijver die zijn lezers op het puntje van hun stoel houdt. Hij heeft dezelfde uitgever, redacteur en agent als Jo Nesbø en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Oslo.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Zij die gaan”?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 januari 2022. naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Peetmoeder’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)