Genade

Op 25 januari verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Genade van Sofie Sarenbrant. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Emma Sköld komt voor een weerzinwekkende vraag te staan: hoe ver ga je als rechercheur als je eigen leven op het spel staat? Tijdens een ontroerende herdenkingsdienst voor een jonge vrouw die onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen, zit iemand op de achterste rij die de aanwezigen nauwlettend in de gaten houdt. Iemand die er alles voor over heeft om ongezien te blijven – tegen elke prijs. Tegelijkertijd maakt een psychopathische seriemoordenaar slachtoffers onder de zwervers van Stockholm. De politie tast compleet in het duister, en de enige persoon die de moorden kan stoppen, moet er alles aan doen om ondergedoken te blijven. Iemand is eropuit om rechercheur Emma Sköld koste wat kost te vermoorden. En dat maakt het oplossen van deze zaak niet makkelijk…

Over de auteur
Sofie Sarenbrant is een van de succesvolste misdaadauteurs van Zweden. In 2019 werd ze met haar serie over Emma Sköld uitgeroepen tot Crime Writer of the Year. Van haar boeken werden in Zweden ruim 2 miljoen exemplaren verkocht. Sarenbrant woont met haar man en twee dochters in een buitenwijk van Stockholm.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Berouw” en “Jaloezie” van Sofie Sarenbrandt?
  • 2. Hoeveel sterren kregen deze boeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Genade’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)